Nieuws

scubanews belowBlogs
Regelmatig schrijven onze leden blogs over diverse onderwatersport gerelateerde onderwerpen.

Nieuws over O.S.V. Aragosta
Ook vind je op deze pagina het laatste nieuws over onze vereniging.

Opleidingen, workshops
Volg je binnenkort een opleiding, bijscholing of workshop in ons clubgebouw. Ook hier vind je dan de laatste informatie.

siebe in duikpak

 

Zelf gooit Siebe het op zijn leeftijd, maar daar kunnen wij ons als trainingscommissie leden lastig mee verenigen.  Leeftijd is per slot van rekening maar een getal, zeker in het geval van Siebe. Deze week liet onze Siebe aan de NOB weten dat hij af ziet van de NOB instructeurs bijscholing en dat hij daarmee dus zijn NOB instructeurslicentie niet meer verlengd.

perluchtflessen  luchtbuddy

Eind april van dit jaar verscheen op de crowdfunding website Kickstarter een gadget dat dé oplossing zou zijn voor mensen die willen duiken zonder al dat gezeul met zware duikspullen zoals persluchtflessen. Sterker nog, volgens de bedenkers is enkel een wetsuit, duikbril en vinnen voldoende! Hoe kan dat? Wij zochten het uit.

bijscholing nob  opleidingsboeken nob

De NOB organiseert voor alle actieve NOB instructeurs ruim 80 bijscholingsdagen door het hele land. Hiervan worden er 2 gegeven in ons clubgebouw te Almelo. Wat mag jij als NOB instructeur van zo'n dag verwachten en wat verandert er? Je leest het hier.

boter duikbrevet

APRIL 2017 | Steeds vaker zien wij acties van, veelal commerciële, duikscholen en organisaties waarbij je in slechts 1 of 2 dagen een duikbrevet kunt halen. Inmiddels beginnen diverse onlineveilingdiensten ook met deze acties.
Tegen bodemprijzen ben je aan het einde van de dag in bezit van een internationaal erkend duikbrevet. Niets lijkt je nog te weerhouden om in de zomervakantie de prachtige tropische wateren in te duiken. Jij kunt per slot van rekening duiken……..toch?

golfballen zoeken  logo gc weleveld

JULI 2016 | Op vrijdag 15 juli hebben 9 duikers van Aragosta, golfballen gezocht bij Golfclub Weleveld in Zenderen. Binnen 1,5 uur werden er enkele honderden golfballen boven water gehaald.

inbreker

APRIL 2016 | Op woensdag 13 april 2016 hebben leden van onze vereniging geconstateerd dat er was ingebroken in ons clubgebouw aan de Badweg te Almelo. Bij de inbraak zijn veel spullen buitgemaakt waaronder duikapparatuur en elektrische apparatuur. Hier bleef het echter niet bij want ook is er een geldbedrag en zijn keukenvoorraden zoals kratten bier, sterke drank en snackvoorraden verdwenen.

Post- / bezoekadres

Badweg 24
7604 PN  Almelo
 
Routebeschrijving

underwaterhouse

Contact

E: info@aragosta.nl
T: 06 - 10 50 98 75

IBAN: NL31 INGB 0004484354
BIC: INGNL2A
KvK: 40075500
NOB: 221

Index | Cookies | Disclaimer

Het is vandaag maandag 23 oktober in het jaar 2017. - Onderwaterportvereniging Aragosta