nob logo

De belangen van de sportduiker staan centraal

De Nederlandse Onderwatersport Bond (oftewel kortweg NOB) is een Nederlandse duiktrainingorganisatie die in 1962 is opgericht en heeft in 2019 ongeveer 265 duikverenigingen en duikscholen met zo’n 14.000 aangesloten leden.

De belangen en behoeften van Nederlandse duikers staan centraal en daarom werkt de NOB constant aan de verbetering van duikplaatsen. In het hele land maken we ons sterk voor duikfaciliteiten, het open houden van duikplaatsen en het monitoren of verbeteren van de onderwaternatuur.

De NOB heeft goede duikopleidingen en specialisaties, die je bij ons kunt volgen. Op een laagdrempelige en plezierige manier leer je om met zelfvertrouwen onder water te gaan. Ook faciliteert de NOB instructeursopleidingen; hierin leren hoog gebrevetteerde duikers hoe je je passie voor duiken aan nieuwe duikers overbrengt.

De NOB zorg voor ondersteuning aan o.a. onzere vereniging door kennis, ervaring en actuele informatie met bestuurders en instructeurs te delen.

 

Nationale en internationale erkenning

NOCNSF cmas

De NOB is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF, de wereldduikfederatie CMAS en de Europese duikfederatie EUF

 

Bekijk hier de website van de NOB:

https://onderwatersport.org

Post- / bezoekadres

Badweg 24
7604 PN  Almelo
 
Routebeschrijving

clubgebouw osv aragosta

Contact

E: info@aragosta.nl
Tel. & WA: 06 - 81 16 79 77

IBAN: NL31 INGB 0004484354
BIC: INGNL2A
KvK: 40075500
NOB: 221

Index | Cookies | Disclaimer

Het is vandaag zaterdag 9 december in het jaar 2023. - Onderwaterportvereniging Aragosta