nitrox gevorderdMeer uit je duiken halen! Duiken met verrijkte luchtmengsels en voorbij de nultijden van je duiktabel of duikcomputer. Decogassen van 50 tot 100%. Langer op dat spectaculaire wrak met een enorme variatie aan onderwaterleven duiken, overal waar je kijkt zie je leven. En je zorgvuldig geplande duik maakt het mogelijk langer te genieten van al dat moois dan als je zou duiken binnen de nultijden met een regulier ademgas.

Dat is duiken met de kennis en vaardigheden die je leert in de NOB-opleiding Gevorderd Nitrox. Kennis over EAD, UPTD, OCA en configuratie van je duikuitrusting. Vaardigheden zoals een valve shutdown, share air, verplaatsen van een stage, gas switch en het oplaten van een decoballon. Verder leer je over het plannen van een decompressieduik met de NOB-duikplanner en GAP software. Je gaat uitgebreid in op in Oxygen Service en Oxygen Compatible.

Decompressieduiken met verrijkte luchtmengsels is een interessante en uitdagende vorm van sportduiken die je duikmogelijkheden in Nederland en buitenland aanzienlijk vergroot.

Leerdoelen
De cursist leert de kennis en vaardigheden aan om te duiken met verrijkte luchtmengsels (van tenminste 22% en ten hoogste 40%) en voorbij de nultijden van de duiktabel of duikcomputer met decogassen (zuurstofpercentages van 50% tot 100%).

Ingangsniveau

  • 3* duikbrevet
  • Specialisatie Nitrox basis (Nitroxduiker)
  • Specialisatie decompressieduiken

Bevoegd instructeur
Deze specialisatie mag gegeven worden door een 2*-Instructeur, instructeur-trainer, docent of 3*-Instructeur die zelf de specialisatie gevolgd heeft én de aanvullende nitroxinstructeuropleiding heeft gevolgd.

Post- / bezoekadres

Badweg 24
7604 PN  Almelo
 
Routebeschrijving

clubgebouw osv aragosta

Contact

E: info@aragosta.nl
T: 06 - 14 15 03 74 (secretariaat)
WA: 06 - 23 94 57 10 (WhatsApp)

IBAN: NL31 INGB 0004484354
BIC: INGNL2A
KvK: 40075500
NOB: 221

Index | Cookies | Disclaimer

Het is vandaag dinsdag 27 oktober in het jaar 2020. - Onderwaterportvereniging Aragosta